Petar nakon velikog trijumfa : Pobjedu ću proslaviti pobjedničkim treningom!

 

 

“Ovo je najbolji osjećaj na svijetu. Sretan sam i uzbuđen, nemam riječi za sve što mi se večeras dogodilo”, rekao je oduševljeni Petar Bruno Basić nakon pobjede u četvrtoj sezoni Supertalenta. petar nam je već nakon polufinala priznao da se osjeća kao pobjednik, no to nije bila bahatost već samo vjera u sebe i svoje sposobnosti. Novac će potrošiti na sebe i ulaganje u svoj daljnji rad, a pobjedu će proslaviti i to radno – pobjedničkim treningom. Otkrio nam je i da će Supertalent  pamtiti po svim dobim ljudima koje je upoznao i tu prije svega misli na članove grupe A.K.A Crescendo.

IMG_9598

“Mislim da ćemo od svakog kandidata očekivati pobjednički nastup, jako si visoko zapucao ljestvicu, ali akcentirano hodanje na ritam Carmine Burane, svaka čast!”, poručila mu je Martina Tomičić koja je očito predvidjela pobjednički nastup. “Mislim da je ovaj show i tebi dobro došao jer hrabro odgovaraš na sve zahtjeve ove emisije”, rekao je oduševljeni Mislav Čavajda.

IMG_9445

Petar je fitness trener, hobiji su mu trčanje, pole dance, street workout, a prije se bavio trčanjem na duge pruge.  Prijavio se na Supertalent da pokaže kako je nabolji u pole danceu, a nakon njegovog nastupa posebno fasciniran bio je ženski dio žirija. No nakon audicijske emisije Petar je osvojio mnoga srca, bilo ženska ili muška, a njegov facebook profil preplavljen je pozitivnim i komentarima podrške.

IMG_9443(1)

Za sebe kaže da je otvoren i voli isprobavati nove stvari, pa je tako prije sedam godina odlučio trenirati i pole dance. Iako će mnogi reći da je ovo pomalo neuobičajen izbor za jači spol, Petar kaže da je pole dance mnogo zahtjevniji i naporniji od teretane. U početku je bilo i zadirkivanja, no Petar je uvijek imao dobre argumente.

IMG_9551

Tako je veslaču koji ga je zadirkivao zbog pole dancea jednostavno odgovorio : “Ja sam u dvorani sa 30 polugolih cura, a ti na treningu gledaš u dupe frajera ispred sebe – tko je tu gay?” No sigurno ga nitko nije zadirkivao zbog laskave titule najboljih trbušnjaka u Hrvatskoj, koju je zgodni Petar osvojio nekoliko puta. Sumnjamo i da će biti zadirkivanja nakon titule četvrtog hrvatskog Supertalenta i nagrade od čak 200 tisuća kuna!

Bravo, Petre!