Tomy Mihičinac : Očekujte još više adrenalina!

 

 

Leteći Tomy Mihičinac jasno i glasno poručuje – nikad ne idem unazad, uvijek korak naprijed i zato pripremam nešto novo, divlje i prepuno adrenalina! O pobjedi ne razmišlja, ali zato razmišlja o svom finalnom nastupu jer želi da sve bude onako kako je zamislio.

Tomy Mihačinac (21)

Tomy je dobitnik zlatne ulaznice, kojega su upravo Rene i Igor stiskom na zlatnu gljivu poslali direktno u finale. Porijeklom je iz Hrvatske, no od devete godine života živi u Sloveniji gdje radi kao autolimar. Nastupao je u emisiji Slovenija ima talent 2011. godine i  kao kaskader za reklamu u nogometnom klubu Juventus, ali i u više glazbenih spotova.

Tomy Mihačinac (10)

Najprije se bavio boksom, no onda je otkrio jedan neuobičajen talent– počeo je hodati na rukama. Trenira tri do četiri sata na dan i to pet puta tjedno. Glavna potpora je sam sebi, a njegov moto glasi: „Padam, letim dok se ne razletim!“

Supertalent gledaj nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledaj besplatno na novatv.hrOdaberite  Vip TV uslugu za najbolje iskustvo!