Saznaj kako možeš glasati za svog favorita!

 

 

Tijekom posljednje emisije uživo možeš glasati telefonskim, SMS i putem aplikacije Supertalent Hrvatska. Bitno je da slušaš kada voditelji najave početak glasovanja, zatim dođi na naslovnicu Supertalent stranice i potraži brojeve telefona na koje možeš glasati za svoje favorite!

Putem aplikacije Supertalent Hrvatska glasati možeš tijekom emisije uživo. Da bi mogao glasati, preuzmi najnoviju verziju aplikacije za svoj pametni telefon. Samo trebaš pronaći dio aplikacije pod nazivom „Glasaj“ i pozorno slušati kada voditelji najave početak i kraj glasanja tijekom emisije. Ako je glasanje otvoreno, prikazat će ti se ime i slika natjecatelja, a odabirom lijevo ili desno doći ćeš do kandidata kojem želiš dati svoj glas. Kako bi podržao svog favorita na putu do finala showa, glasati možeš u paketima glasova prikazanim u aplikaciji.

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Kada je glasanje otvoreno, kategorija „Glasaj“ bit će dodatno označeno znakom „Otvoreno“ i unutar same kategorije pronaći ćeš natjecatelje i pakete glasova. Kada glasanje nije moguće, unutar kategorije „Glasaj“ dočekat će te poruka da glasanje trenutno nije moguće.

Unutar aplikacije možeš glasati za više natjecatelja i to više puta. Zagrij prste i igraj se s nama do početka prve emisije uživo, a onda navijaj i glasaj putem aplikacije za svog omiljenog kandidata!

Baš sve o pravilima glasovanja možeš pročitati ovdje!