Petar Bruno Basić : Osjećam se kao pobjednik!

 

 

Petar je polufinalu najavio nastup svog života, no finale je za njega zaista vrhunac. „Čim sam saznao da sam prošao dalje, zadao sam si pet elemenata koje nikad nisam izveo, ali znao sam da ću ih uvježbati u samo nekoliko tjedana. Spreman sam i finale će biti ludnica“, otkrio je fitness trener. Finale je za njega bilo očekivano ali opet iznenađujuće, no Petar se već osjeća kao pobjednik zbog svega što je izveo i jer je sam sebi dokazao da se sve može, samo treba postojati volja!

IMG_7922

Petar je fitness trener, hobiji su mu trčanje, pole dance, street workout, a prije se bavio trčanjem na duge pruge.  Prijavio se na Supertalent da pokaže kako je nabolji u pole danceu, a nakon njegovog nastupa posebno fasciniran bio je ženski dio žirija. No nakon audicijske emisije Petar je osvojio mnoga srca, bilo ženska ili muška, a njegov facebook profil preplavljen je pozitivnim i komentarima podrške.

IMG_7920

Za sebe kaže da je otvoren i voli isprobavati nove stvari, pa je tako prije sedam godina odlučio trenirati i pole dance. Iako će mnogi reći da je ovo pomalo neuobičajen izbor za jači spol, Petar kaže da je pole dance mnogo zahtjevniji i naporniji od teretane. U početku je bilo i zadirkivanja, no Petar je uvijek imao dobre argumente. Tako je veslaču koji ga je zadirkivao zbog pole dancea jednostavno odgovorio : “Ja sam u dvorani sa 30 polugolih cura, a ti na treningu gledaš u dupe frajera ispred sebe – tko je tu gay?” No sigurno ga nitko nije zadirkivao zbog laskave titule najboljih trbušnjaka u Hrvatskoj, koju je zgodni Petar osvojio nekoliko puta.

Supertalent gledaj nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledaj besplatno na novatv.hrOdaberite  Vip TV uslugu za najbolje iskustvo!