Mali virtouz u finalu vas vodi na putovanje svijetom!

 

 

Kada je Stjepan Magdić shvatio da postaje jedan od 13 finalista Supertalenta, maleni virtoz nije mogao zadržati suze radosnice. Ususret finalu Stjepan je poprilično uzbuđen, ali nema problema s tremom jer pozornica mu nije strano mjesto!

Stjepan Magdić (2)

Stjepan Magdić već je na audiciji osvojio mnoga srca, ali u polufinalu showa osvojio je cijelu Hrvatsku. Mali virtuoz dobio je najviše glasova publike, no i žiri nije ostao imun na njegov izuzetni talent. “Jako je lijepo i neobično vidjeti dijete od 9 godina koje toliko razumije glazbu! Tvoj talent je to što tebe održava na površini i nas sve ostavlja bez daha!  Stjepan je počeo svirati prije tri godine i to na harmonici staroj gotovo pola stoljeća! Instrument je star i trošan, pa Stjepan ne može odsvirati sve što bi mogao.

Stjepan Magdić (14)

No i to se promijenilo nakon Stjepanova nastupa na Supertalentu, jer maleni glazbenik sada ima harmoniku baš kakvu zaslužuje! Stjepan je već dobio priznanja za svoj trud i rad. Na međunarodnom natjecanju u Italiji bio je najbolji i osvojio prvo mjesto, a isti scenarij ponovio je i na domaćem terenu u Puli.

Supertalent gledaj nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledaj besplatno na novatv.hrOdaberite  Vip TV uslugu za najbolje iskustvo!