Luka Pirić : Ja sam rođen spreman za finale!

 

 

Luka Pirić je pravi majstor kada je u pitanju slaganje rubikove kocke. Dječak je baš sve oduševio u polufinalu, a njegova majka otkrila nam je da Luka samo želi pokazati svoj nesvakidašnji talent i dokazati da rubikove kocke nisu tek puka zabava! Finale Supertalenta doživljava kao veliki uspjeh, no ipak se zbog toga nije nimalo promijenilo. „ Luka je baš onakav kakvog ga vidite u emisiji – jednostavan i skroman“, rekla nam je ponosna mama.

Luka Pirić (9)

Luka Pirić je  trinaestogodišnji učenik koji dolazi iz Hreljina pored grada Bakra. Odličan je matematičar, kod prijatelja je prvi puta vidio Rubikovu kocku i u roku jednog dana shvatio princip slaganja! Zatim je počeo učiti i vježbati s različitim oblicima kocke, da bi danas postao pravi majstor slaganja. No Luka ima još mnoge talente. On je pravi mali stručnjak za strane jezike, a obožava i fiziku, kemiju i nogomet. Čitati je počeo s nepune dvije godine i to bez slovkanja, a kad je savladao slova, red je došao i na brojeve. Sa tek tri i pol godine Luka je mogao zbrojiti dva troznamenkasta broja, ali uz hrvatski, to je mogao učiniti i na engleskom jeziku.

Supertalent gledaj nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledaj besplatno na novatv.hrOdaberite  Vip TV uslugu za najbolje iskustvo!