Erik Balija : Ostavit ću srce na pozornici!

 

 

I Erik Balija u potpunosti je spreman osvojiti finale i poručuje da će ostaviti srce na pozornici! Osjeća se nabrijano a finale doživljava kao izazov, jer svi koji su do sada bili uz njega očekuju pravu eksploziju!

Erik Balija (2)

Erik se hrabro nosi sa cerebralnom paralizom i nije dopustio da ga bolest sputava u životu. Pozitivan je, šaljiv i nezaustavljiv, a glazbom se bavi od pete godine života.  Iza sebe ima i brojne suradnje sa glazbenim zvijezdama. Nastupao je s Oliverom Dragojevićem u humanitarnom duhu za Centar za paralizu, a bio je i u Edinburghu u Queens Hallu s filharmonijskim okrestrom. Nastupao s Miroslavom Tadićem, Vlatkom Stefanovskim, Radom Šerbedžijom (u 3 navrata) i pokojnim Vinkom Cocom. Ima mnoge interese i hobije, no glazba je njegova prva i jedina ljubav. Iako je Erik dobro poznato ime u Istri i Kvarneru, nakon nastupa na Supertalentu popularnost mu je narasla. U zadnje vrijeme ljudi mu prilaze i traže autograme, no popularnost ga nije promijenila. Erik kaže da nikad nije letio visoko iznad zemlje, već da je uvijek ostao svoj.

Supertalent gledaj nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledaj besplatno na novatv.hrOdaberite  Vip TV uslugu za najbolje iskustvo!