Četvrti hrvatski Supertalent je Petar Bruno Basić!

 

 

Petar Bruno Basić postao je četvrti hrvatski Supertalent! U polufinalu je najavljivao nastup svog života, no Petar je apsolutno zasjao u finalu četvrte sezone Supertalenta! „Čim sam saznao da sam prošao dalje, zadao sam si pet elemenata koje nikad nisam izveo, ali znao sam da ću ih uvježbati u samo nekoliko tjedana. Spreman sam i finale će biti ludnica“, otkrio je fitness trener. I zaista je napravio pravu ludnicu u velikoj završnici najzabavnijeg showa! “Mislim da ćemo od svakog kandidata očekivati pobjednički nastup, jako si visoko zapucao ljestvicu, ali akcentirano hodanje na ritam Carmine Burane, svaka čast!”, poručila mu je Martina Tomičić koja je očito predvidjela pobjednički nastup. “Mislim da je ovaj show i tebi dobro došao jer hrabro odgovaraš na sve zahtjeve ove emisije”, rekao je oduševljeni Mislav Čavajda.

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Petar je fitness trener, hobiji su mu trčanje, pole dance, street workout, a prije se bavio trčanjem na duge pruge.  Prijavio se na Supertalent da pokaže kako je nabolji u pole danceu, a nakon njegovog nastupa posebno fasciniran bio je ženski dio žirija. No nakon audicijske emisije Petar je osvojio mnoga srca, bilo ženska ili muška, a njegov facebook profil preplavljen je pozitivnim i komentarima podrške.

IMG_7922

Za sebe kaže da je otvoren i voli isprobavati nove stvari, pa je tako prije sedam godina odlučio trenirati i pole dance. Iako će mnogi reći da je ovo pomalo neuobičajen izbor za jači spol, Petar kaže da je pole dance mnogo zahtjevniji i naporniji od teretane. U početku je bilo i zadirkivanja, no Petar je uvijek imao dobre argumente. Tako je veslaču koji ga je zadirkivao zbog pole dancea jednostavno odgovorio : “Ja sam u dvorani sa 30 polugolih cura, a ti na treningu gledaš u dupe frajera ispred sebe – tko je tu gay?” No sigurno ga nitko nije zadirkivao zbog laskave titule najboljih trbušnjaka u Hrvatskoj, koju je zgodni Petar osvojio nekoliko puta. Sumnjamo i da će biti zadirkivanja nakon titule četvrtog hrvatskog Supertalenta i nagrade od čak 200 tisuća kuna! Bravo, Petre!