Breakdance majstori Malci : Finale će biti udarno!

 

 

Mali breakdanceri Leon i Lukas prepuni su obaveza u posljednjih mjesec dana. Školu su uspješno završili i to kao odlikaši, a svaki slobodni trenutak dečki su koristili za vježbanje svoje finalne koreografije. O pobjedi ne razmišljaju već samo žele biti dosljedni i da sve ispadne baš kako treba!

Malci (8)

Dva mala lava, kako ih zove njihov trener, puni su energije, volje i želje, a polako se približavaju profesionalnim plesačima. Mario je oduševljen Leonom i Lukasom jer je rijetko da su djeca u toj dobi toliko koncentrirana i koordinirana. Leon trenira dvije i pol, a Lukas tri godine. Leon je krenuo s treninzima jer želio plesati „frajerski ples“ i to je očito bila jako dobra ideja. Naime, tek sa pet i pol godina Leon je izveo „helihopter“, jako zahtjevan element koji teško izvode i mnogo stariji i iskusniji plesači.

Malci (15)

Lukas je na samom početku bio jako zatvoreno dijete. Tih i povučan dječak oslobodio se kroz ples, postao je mnogo otvoreniji i samostalniji. Danas mu je jedini problem astma, koja također muči i trenera Maria, no to ih nimalo ne sputava. Za emisiju uživo pripremaju se svaki dan po nekoliko sati, a spremaju jako zahtjevnu koreografiju koja bi čak i velikim plesačima predstavljala problem. Najbitnije mi je da publika shvati da su to djeca koja izvode komplicirane elemente, kaže nam Mario.

Supertalent gledaj nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledaj besplatno na novatv.hrOdaberite  Vip TV uslugu za najbolje iskustvo!