Od audicije do finala, od konkurencije do prijateljstva!

 

 

Dug je put od audicije do finala, a to najbolje zna 13 finalista Supertalenta koji su većinom iznenađeni jer su dogurali do velike završnice showa. Iza nas je 13 spektakularnih emisija u kojima smo vidjeli svašta – od brojnih iznenađenja, vratolomija, smijeha pa čak i pokoje suze. No vidjeli smo i kako se polako ali sigurno  razvijalo prijateljstvo između naših kandidata, koji su u samoj završnici zaboravili na riječ konkurencija!

Hoopericu Jelenu Znaor osvojila je mala gimnastičarka Nola Pavić! “Ono kad upoznaš nekoga tko ti dodje do struka, a ima srce do neba! Moja mala prijateljica Nola – velika gimnastičarka, plesačica i, prije svega, umjetnica”, poručila je presretna finalistica Jelena! “Često se pitam što ja zapravo radim tu, osjećam se kao da sam zalutala među sve te prekrasne ljude. Odlučila sam jednostavno uživati u svim tim talentima”, otkrila nam simpatična hooperica!

13237610_1005426892826290_7478224996702736326_n

Jedno veliko prijateljstvo oduvijek veže finaliste Malce i Maria Vrbaneca iz plesne skupine Brutala. Mario već nekoliko godina trenira malene breakdancere, a sada će dijeliti pozornicu u velikoj završnici Supertalenta. “Taj osjećaj se ne može opisati, Malci obožavaju Brutalu, a Brutala svim srcem navija za Malce”, rekao nam je Mario i priznao da njegovoj sreći nije bilo kraja kada je shvatio da on i njegovi učenici zajedno dijele borbu za titulu četvrtog hrvatskog Supertalenta!

IMG_2302

Nisu očekivali proći dalje od audicije, a sada su ponosni finalisti. AKA Crescendo od samog početka osvajaju simpatije gledatelja, žirija i drugih natjecatelja. No u njihovim srcima posebno mjesto zauzimaju dva kandidata. Erik Balija i Stjepan Magdić njihovi su favoriti, a raspjevani Splićani nadaju se i suradnji! “Od svih natjecatelja na Supertalentu, našoj grupi je posebno za oko zapeo maleni genijalac Stjepan koji nas je osvojio svojim dječjim duhom i izvanrednim talentom”, oduševljeni su pjevači Crescenda.

13237659_756630751105989_1663977800935123273_n

Erik Balija sve je osvojio svojom pozitivom, smislom za humor i prekrasnim glasom. “Svi smo tu da se zabavimo i radimo ono što najbolje znamo, zato ne doživljavam ostale kandidate kao konkurenciju već kao prijatelje s kojima dijelim pozornicu”, rekao nam je Erik. Priznao nam je da se između njega i plesača Devina Juraja rodilo pravo prijateljstvo, pa se umjetnici često druže u Puli i rade na zajedničkim projektima. Erika kroz život prati osobni asistent Fabio Forlani, koji se također okušao u prvoj sezoni Supertalenta.

YF4M8575

Davor Ćirković iz zlatne ekipe Transform Crew otkrio nam je i da među plesačima vlada prava prijateljska atmosfera. “Plesna scena u Hrvatskoj je kao jedna mala obitelj, svi se većinom znamo i od prije, no sada smo se još više povezali”, kaže Davor.

Obzirom na količinu ljubavi i prijateljstva koja vlada među našim natjecateljima, možemo obećati jedno emotivno, uzbudljivo i spektakularno finale Supertalenta!

Supertalent gledaj nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledaj besplatno na novatv.hrOdaberite  Vip TV uslugu za najbolje iskustvo!