Fenomenalni plesači u velikoj završnici Supertalenta!

 

 

U četvrtoj sezoni najzabavnijeg showa upoznali smo brojne zanimljive plesače – bilo da je riječ o plesnim skupinama ili pak solo plesačima. Najbolji od najboljih dogurali su do samog kraja, pa ćemo u finalu gledati pravi plesni spektakl!

Krenimo od plesača koji su do polufinala showa stigli uz pomoć zlatne ulaznice. Riječ je o skupini Transform Crew, kojoj je Mislav Čavajda omogućio direktan ples u polufinalu. Ovi vrijedni plesači samo su ove godine  osvojili devet prvih mjesta, jedno drugo mjesto i dva treća. Koreograf Davor Ćiković dobio je nagradu za najbolji pedagoški i trenerski rad, a nominirani su i za TOP 20 najatraktivnijih korografija na svijetu. Može li ova snažna ekipa osvojiti titulu četvrtog hrvatskog Supertalenta?

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Step’n Jazz Dubrovnik čini osmero djece – sedam cura i tek jedan dečko, a izvode step ples, ali na jedan moderan način. Prije polufinalnog nastupa koeografkinja grupe, Linda Valjalo, otkrila nam je kako će njeni plesači biti pravo osvježenje na pozornici, jer ova mlada ekipa izvodi step, ali nisu izostavili ni elemnte jazza ili baleta! Osvježenje je očito godilo našem četveročlanom žiriju, koji je Step’n Jazz poslao u finale showa!

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Plesači skupine Brutala nadali su se da će plesati sve do finala i želja im se ostvarila. Plesači su izveli koreografiju koja je nastavak njihove priče na audiciji, no pravi spektakl vidjet ćemo u finalu, kada će cure i dečki nastaviti svoju polufinalnu priču. Jedan od plesača iz Brutale, Mario Vrbanec, ujedno je i trener breakdancera Malaca, pa će učitelj i učenici zajedno dijeliti  pozornicu u finalu.

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Breakdanceri Leon i Lukas, poznatiji kao Malci, postali su prvi polufinalisti četvrte sezone Supertalenta. Dečki su u polufinalu dobili i pojačanje, a to je Leonov četverogodišnji brat Roko koji je s njima zaplesao na pozornici najpopularnijeg showa. Trener Malaca i plesač skupine Brutala, Mario Vrbanac, rekao nam je da njegovoj sreći neće biti kraj ako Brutala i Malci završe zajedno u finalu, pa vam ne trebamo previše objašnjavati koliko su ovi plesači presretni i uzbuđeni!

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Nakon plesanih skupina stigli smo i do vrijednih solo plesača. U posljednjoj polufinalnoj emisiji žiri je dobio priliku još jednu točku poslati u finale. Riječ je o natjecateljima koji su u polufinalnim emisijama bili treći po broju glasova publike, a žiri je odlučio da finale zaslužuje neponovljivi solo plesač Devin Juraj! Devin je mladi plesač iz Pule, koji je još na audiciji izazvao lavinu emocija kod publike i žirije, a jednako uspješan bio je i u polufinalu.

Video nije dostupan u vašoj zemlji

“Nakon nastupa na Supertalentu mobitel mi neprestano zvoni, žene me opsjedaju, ali ni muškarci mi ne daju mira”, rekao nam je Petar Bruno Basić nakon audicije u Zagrebu. Broj obožavateljica i obožavatelja još se povećava, no to ne treba previše čuditi jer Petar s razlogom nosi nadimak skulptura. Na radost mnogih obožavatelja i pripadnica ljepšeg spola, Petra ćemo još jednom gledati u velikoj završnici showa!

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Za koga ćeš ti navijati u velikom finalu? Reci nam na našem facebooku, instagramu ili snapchatu!

Supertalent gledaj nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledaj besplatno na novatv.hrOdaberite  Vip TV uslugu za najbolje iskustvo!