Tko će biti četvrti hrvatski Supertalent?

 

 

Najveća konkurencija bit će među plesačima, pa ćemo tako gledati najmlađe finaliste – Malce koji ove nedjelje staju uz bok sjajnih ekipa – Transform crewa Brutale te Plesnog studija Step’n Jazz Dubrovnik kao i nevjerojatnog Devina Juraja i fascinantnog Petra Bruna BasićaMalci su u polufinalu zasjali uz pomoć svog trenera Maria Vrbaneca, koji je ujedno i plesač u skupini Brutala, pa će tako učitelj i učenici u samom finalu dijeliti pozornicu! Dva mala lava, kako ih zove njihov trener, puni su energije, volje i želje, a polako se približavaju profesionalnim plesačima. Mario je oduševljen Leonom i Lukasom jer je rijetko da su djeca u toj dobi toliko koncentrirana i koordinirana

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Fenomenalni plesači Transform Crew do polufinala su stigli uz pomoć zlatne ulaznice, no finale im je osigurala njihova koreografija “Funhouse of Cabaret”. Cure i dečki do sada su nam pokazali tek mali dio onoga što mogu i znaju, a tek sada slijedi pravi spektakl!

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Plesači i plesačice iz Brutale također najavljuju pravi show za finale! Ovim plesačima bitno je da pokažu ono što jesu, ali i da ispričaju priču svojim plesnim pokretima. „Ako naša poruka i priča dođe do gledatelja, posao je dobro obavljen“. Dobar posao obavili su i polufinalu Supertalenta, a sada je vrijeme da se pokažu u punom sjaju!

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Step’n Jazz skupina je mladih umjetnika iz Dubrovnika, bave se bavi se step tehnikom plesa, ali nisu izostavili ni elemnte jazza ili baleta! Ova zanimljiva kombinacija osvojila je gledatelje u polufinalu, a koreografkinja Linda Valjalo ponosna je na svoju ekipu i kaže da se oni ističu među brojnim plesnim skupinama koje su većinom koncentrirane na moderne ili hip hop plesove. Uvjerena je da će Step n Jazz Dubrovnik biti pravo osvježenje na sceni!

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Devin Juraj do finala je stigao u posljednjoj polufinalnoj emisiji. Naime tada je žiri dobio priliku još jednu točku poslati u finale. Riječ je o natjecateljima koji su u polufinalnim emisijama bili treći po broju glasova publike, a žiri je odlučio da finale zaslužuje neponovljivi solo plesač Devin!

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Petar Bruno Basić, poznatiji kao skulptura, oduševio je i sve ostavio bez daha u polufinalu showa. Nastup “Noć u muzeju” dugo će se pamtiti, pogotovo kod pripadnica ljepšeg spola. Petar je u polufinalu osvojio najviše glasova publike, a vidjet ćemo može li taj uspjeh ponoviti i u samom finalu!

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Hooperica Jelena Znaor u polufinale je došla zbog zlatne ulaznice Maria Petrekovića. U polufinalu je zavrtjela čak 30 hoopova, pa možemo samo nagađati što priprema za finale showa, jer Jelena obećaje da će biti vatreno!

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Finalnoj ekipi pridružio se i mladi Luka Pirić, koji je pravi maher slaganja rubikova kocke. Luka nam je pokazao da u samo nekoliko minuta može složiti čak šest kocki, a može li više i bolje od svog polufinalnog nastupa, saznat ćemo uskoro.

Video nije dostupan u vašoj zemlji

“Uvjerena sam da ću pokazati nešto što još nitko u Hrvatskoj nije napravio”, rekla je Lana Kovačić prije svog polufinalnog nastupa – i bila je u pravu jer dvije prijateljice otišle su ravno u finale showa!  Lana i njena kujica Vicky savršeno su dočarale sinergiju psa i čovjeka, no još su jednom dokazale i da prava prijateljstva ruše sve granice.

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Još jedan natjecatelj zlatni polufinalist zasjat će u finalu Supertalenta. Riječ je o neponovljivom Tomyu Mihičincu, koji i sam kaže da je samo nebo granica. Njegov moto je “Padam, letim dok se ne razletim” pa nije teško zaključiti da nas očekuje pravo vatreno finale!

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Mali virtouz Stjepan Magdić osvojio je cijelu Hrvatsku. Dječak koji je na audiciji zasirao harmoniku staru gotovo pola stoljeća, osvojio je žiri i došao do polufinala showa, a tamo je pak totalno osvojio srca gledatelja.

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Na audiciji su osvojili Martinu Tomičić koja ih je zlatnom ulaznicom poslala u polufinale showa, a u polufinalu su još jednom zasjali u punom sjaju i otišli ravno do finala. Aka Crescendo još jednom ćemo slušati ( i uživati ) u samoj završnici showa!

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Još jedan natjecatelj ostavio nas je bez daha svojim glasom! Istarski slavuj Erik Balija svojim je nastupom toliko dirnuo mnoge gledatelje i članove žirija, koji su teško sakrili suze na licima. Erik se hrabro nosi sa cerebralnom paralizom, koja ga nikad nije zaustavila da radi ono što najviše voli – pjeva.

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Ne propustite posljednju emisiju  i doznajte tko će postati četvrti hrvatski Supertalent! Ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuje finalna emisija u kojoj ćemo doznati pobjednika četvrte sezone Supertalenta. Osim laskave titule, pobjednik će odnijeti i nagradu od 200 tisuća kuna. Posljednja emisija donosi najatraktivnije, najzabavnije i najnevjerojatnije nastupe do sada. Od gotovo 400 točaka s audicija, trinaestero najboljih posljednji put stat će na pozornicu Supertalenta i nastupom do zadnjeg daha pokušati uvjeriti gledatelje da su baš oni vrijedni pobjede!

Supertalent gledaj nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledaj besplatno na novatv.hrOdaberite  Vip TV uslugu za najbolje iskustvo!