Tin Duvnjak : Gubitak sluha nikad me nije obeshrabrio!

 

Tin Duvnjak je učenik dvanaeste gimnazije,a osim što se bavi beatboxom, trenira krav magu, izraelsku vještinu samoobrane. Beatboxanjem se bavi čak devet godina, a sve je počelo kada ga je sestra uvela u svijet hip hop glazbe. Tin se na odmah zaljubio u ovu vrstu glazbe i krenuo je s imitiranjem zvukova, da bi na kraju počeo beatboxati.

Tin Duvnjak (3)

No uskoro je počeo gubiti sluh, prvo na jedno uho, da bi na kraju ostao u postpunosti gluh. Sedamnaestogodišnjak je prije godinu dana dobio slušni apartić i svijet glazbe ponovno je postao stvarnost. „Želim ljudima pokazati da nijedan hendikep ne treba biti prepreka u životu, bitna je samo dobra volja“, otkrio nam je simpatični Tin.

Tin Duvnjak (2)

Za polufinale showa pripremio je kombinaciju plesa, beatboxa i glume, no rekao nam je da mu pobjeda nije bitna jer je on za sebe već sada u neku ruku pobjednik. Naime Tin je jedini beatboxer koji je uspio doći do polufinala showa i ta činjenica mu jako puno znači.

Supertalent gledaj nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledaj besplatno na novatv.hrOdaberite  Vip TV uslugu za najbolje iskustvo!