Stjepan Magdić, Brutala i Devin Juraj odlaze u finale Supertalenta!

 

 

 

Stjepan Magdić već je na audiciji osvojio mnoga srca, ali u polufinalu showa osvojio je cijelu Hrvatsku. Mali virtuoz dobio je najviše glasova publike, no i žiri nije ostao imun na njegov izuzetni talent. “Jako je lijepo i neobično vidjeti dijete od 9 godina koje toliko razumije glazbu! Tvoj talent je to što tebe održava na površini i nas sve ostavlja bez daha!  Stjepan je počeo svirati prije tri godine i to na harmonici staroj gotovo pola stoljeća! Instrument je star i trošan, pa Stjepan ne može odsvirati sve što bi mogao. No i to se promijenilo nakon Stjepanova nastupa na Supertalentu, jer maleni glazbenik sada ima harmoniku baš kakvu zaslužuje!

Video nije dostupan u vašoj zemlji

“Ovo je najteža situacija u kojoj sam se našao za vrijeme ove emisije”, rekao je Mislav Čavajda i to s razlogom. Najteža odluka večeras pala je na četveročlani žiri Supertalenta. Oni su morali odlučiti hoće li se finalistima pridružiti Devin Juraj ili Brutala, no odluka je pala na plesnu skupinu Brutala. Plesači su izveli koreografiju koja je nastavak njihove priče na audiciji, no pravi spektakl vidjet ćemo u finalu, kada će cure i dečki nastaviti svoju polufinalnu priču. Jedan od plesača iz Brutale, Mario Vrbanac, ujedno je i trener breakdancera Malaca, pa će učitelj i učenici zajedno dijeliti  pozornicu u finalu.

Video nije dostupan u vašoj zemlji

No u posljednjoj polufinalnoj emisiji žiri je dobio priliku još jednu točku poslati u finale. Riječ je o natjecateljima koji su u polufinalnim emisijama bili treći po broju glasova publike, a žiri je odlučio da finale zaslužuje neponovljivi solo plesač Devin Juraj! Devin  je petnaestogodišnjak iz Pule, koji se nakon što je počeo plesati, otvorio i pobijedio strah koji je nosio u sebi. Pokušao se baviti raznim aktivnostima i sportovima, no uvijek je bio zatvoren i nije se dobro osjećao u gomili ljudi.No sve se promijenilo 2012. godine kada je Devin počeo sa treniranjem plesa. „Prvi nastup bio mi je najljepše životno iskustvo, osjećao se sam prirodno i svoj“, otkrio nam je mladi plesač. Nastupa na što više natjecanja, ne zbog nagrada, već zbog tog osjećaja koji osjeća dok pleše, a svojim plesom prenosi emocije na publiku.

Video nije dostupan u vašoj zemlji

Uz trojac koji je odabran u posljednjoj polufinalnoj emisiji, u finalu ćemo gledati Malce, Lanu Kovačić i Vicky, Transform Crew, Step’n Jazz, Erika Baliju, Jelenu Znaor, Petra Brunu Basića, Aka Crescendo, Luku Pirića i Tomy Mihičinca!

Supertalent gledaj nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledaj besplatno na novatv.hrOdaberite  Vip TV uslugu za najbolje iskustvo!