Plesni klub Phoenix : Samo čekamo vidjeti reakciju publike na naš ples!

 

 

Tina i Jelena iz Plesnog kluba Phoenix žele razbiti stereotipe da pole dance  vještina za striptizete.  Pole danceom se bave već devet godina, a u paru plešu pet. Par dana im je potrebno da pripreme točku. Svaka točka ima priču, koreografiju i posebne kostime, neke od točaka su Freddy Kruger, Ghoast Busters.

Plesni klub Phoenix (3)

Slučajno su se počele plesati da bi dogurale do naslova dvotrostruke državne prvakinje, a nekoliko puta su bile i na svjetskom prvenstvu. Tina nam je otkrila da sada mogu pokazati svoju pravu snagu, jer u polufinalu plešu na šipkama od čak četiri metra, a uvele su i neke novitete.

Plesni klub Phoenix (1)

I dalje predano rade na suzbijanju predrasuda oko pole dancea, stoga jedva čekaju vidjeti reakciju publike na njihovu polufinalnu točku. Tina se nada da bi u finalu mogla biti sa svojom kćeri Lanom Kovačić, jer kako kaže, malo roditelja ima mogućnost biti sa svojim djetetom na pozornici ovako velikog showa!

Supertalent gledaj nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledaj besplatno na novatv.hrOdaberite  Vip TV uslugu za najbolje iskustvo!