Devin Juraj : Želim napraviti show koji će ljudi pamtiti!

 

 

 

Devin Juraj je petnaestogodišnjak iz Pule, koji se nakon što je počeo plesati, otvorio i pobijedio strah koji je nosio u sebi. Pokušao se baviti raznim aktivnostima i sportovima, no uvijek je bio zatvoren i nije se dobro osjećao u gomili ljudi.

Devin Juraj (4)

No sve se promijenilo 2012. godine kada je Devin počeo sa treniranjem plesa. „Prvi nastup bio mi je najljepše životno iskustvo, osjećao se sam prirodno i svoj“, otkrio nam je mladi plesač. Nastupa na što više natjecanja, ne zbog nagrada, već zbog tog osjećaja koji osjeća dok pleše, a svojim plesom prenosi emocije na publiku. Uz ples su mu još hobiji gluma, čitanje, pisanje pripovijetki.

Devin Juraj (3)

„Toliko sviojim plesom možeš dirati ljude i ja bi se usudila reći da svojim plesom možeš liječiti! Jedno ogromno hvala! Zamolit ću te da ovo nastaviš raditi i da nikada ne prestaneš!“ poručila mu je oduševljena Martina na audiciji.

Devin Juraj (1)

Devin je za polufinale pripremio još jednu emotivnu priču koja se bavi modernim vremenima i problemima koji muče običnog čovjeka. „ Kada plešem moje tijelo je na pozornici, ali moj um leti“, izjavio je Devin nakon svog audicijskog nastupa, a sada nam ostaje samo da uživamo u plesu koji liječi!

Supertalent gledaj nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledaj besplatno na novatv.hrOdaberite  Vip TV uslugu za najbolje iskustvo!