Igor Mešin

Rođen je 8. srpnja 1967. u Zagrebu. Kazališni, filmski i televizijski glumac i voditelj.

Igora Mešina publika je zavoljela u brojnim televizijskim serijama poput Naše male klinike i Bračne vode. Bio je voditelj showa Nove TV Ne zaboravi stihove te je zajedno s Reneom Bitorajcem voditelj showa Supertalent od prve sezone emitiranja. Gledali smo ga i kao voditelja popularnog showa MasterChef, te kao sudionika showa Celebrity MasterChef.

Na filmu je Igor utjelovio uloge u sljedećim filmskim naslovima: Svaki put kad se rastajemo, Šuma Striborova, Dok nitko ne gleda, Rusko meso, Nebo – sateliti, Prepoznavanje, Tri muškarca Melite Žganjer, Crna kronika ili Dan žena, Vrijeme za…, Bogorodica, Zlatne godine, Holding. Osim na televiziji, kazalištu i na filmu Igor je radio i brojne radio drame i radio igre za djecu te snimio mnoge reklamne spotove.

Rene Bitorajac

Rođen je 2. ožujka 1972. u Zagrebu. Kazališni, filmski i televizijski glumac i voditelj. Sa samo 7 godina upisao je Dramski studio Zagrebačkog kazališta mladih u kojem ostaje punih 12 godina. U tom razdoblju je napravio prve kazališne korake te odigrao brojne uloge, kako u amaterskim tako i u profesionalnim predstavama.

Prvi puta se u ulozi voditelja našao s 12 godina na otvaranju Dječjeg festivala u Šibeniku 1984. Kao profesionalac do sada je igrao u 20-tak filmova od kojih valja izdvojiti najgledaniji hrvatski film Kako je počeo rat na mom otoku, Oskarom nagrađeni BiH film Ničija zemlja te najgledaniji slovenski film Kajmak i marmelada. Također je glumio i u 30-tak predstava u većini kazališta u Zagrebu.

Sudjeluje te radi i kao voditelj u različitim televizijskim emisijama, piše scenarije i vodi veće i manje događaje, igra u televizijskim serijama, a iza sebe ima i sudjelovanje na 30-tak humanitarnih akcija po cijeloj Hrvatskoj.